Карлос посрещна рожден ден с нов видеоклип

В деня на своя рожден ден, Карлос представи най-новото си видео в Planeta Official в YouTube. Лентата е към баладата “Човек, който носи разбито сърце” и вече събира положителните отзиви на публиката.

“Поздравления за цялостния проект! Всичко е на много високо ниво! Браво, Карлос!”, “Песента е невероятна! Изненада ме. Отива му да прави балади”, “Уникална песен! Браво, Карлос!”, пишат меломаните в портала за видеосподеляне.

Тези оценки донесоха много положителни емоции за Карлос, който се е постарал да представи един силен и въздействащ проект. Както повечето вече знаят, песента “Човек, който носи разбито сърце” бе презентирана в компилацията Payner Love Ballads 5, а след това и със слайдшоу в официалния канал на “Планета” в YouTube.

Със сигурност и появата на видеоклип ще допринесе за налагането на тази красива балада. Специално участие в кадрите има и красавицата Елена Кучкова.

Автор на текста и музиката е самият изпълнител, аранжимeнтът е на Митко Петров, а красивото видео е създадено от Людмил Иларионов – Люси.