Карлос и Яница разлаеха кучетата с новата си песен

Новият клип на Карлос с провокативното заглавие “Да разлаем кучетата” вече факт в официалния канал Planeta Official в You Tube.

Певецът сподели пред телевизия “Планета”, че този проект е предизвикателство за него, защото работи с изцяло нов екип. Музиката е на албанския композитор Егли Марини, с който се свързва в социалната мрежа. Текстописецът на “Да разлаем кучетата”, Николай Николов, също е ново име в екипа на Карлос. С него певецът се запознава във Facebook преди половин година. Още тогава Карлос харесва неговите стихове, само изчаква подходящия момент и музика, за да работят съвместно и ето че с “Да разлаем кучетата” тази идея е реализирана.

И с режисьора на видеото Карлос работи за първи път. Петър Кузмов е познат повече в рап средите, защото снима предимно с изпълнители от този музикален жанр. Новостите не спират дотук, защото и самата идея за видеото е вид експеримент. Екипът решава да снима тип реалити, в което се показва как се забавляват група млади хора. Свежата лента е заснета за три снимачни дни или един дълъг луд уикенд в гръцкия морски курорт Керамоти на Карлос и неговите приятели.

Има още една изненада в песента “Да разлаем кучетата” и тя е специалното участие на Яница. Нейното присъствие в клипа също е специално и много оригинално. Певецът е изключително благодарен на всички свои приятели, които се включиха в снимките на видеото. “Да разлаем кучетата” е лятното предложение на Карлос, който тази година се отчита с цели три клипа до този момент.