Биография

Роден на 5 април 1986 година, Карлос вече може да се похвали както с много лични, така и с професионални постижения. Той е зодия Овен. За себе си споделя: „Аз съм готин и забавен човек. Голям меломан съм. Обичам приятелите си, природата и пътуванията…“

Колкото и банално да звучи, той още от малък демонстрира своята музикалност пред хората с множеството училищни концерти, на които взема участие. Както всички родители, така и неговите не виждат бъдеще в музиката и окуражават Карлос да открие себе си в някоя по-обещаваща сфера. Така той завършва Търговската гимназия в родния си град, след това учи туризъм, а пеенето му остава само като хоби. Всъщност това хоби прераства в нещо много повече.

През 2008 сякаш на шега, Карлос влиза в студио да запише една песен, с която да осъществи мечтата си и да остави следа в българската музика. Дебютното му парче „Любовта има цена“, обаче се приема много добре, което дава стимул на изпълнителят да продължи с музикалната си кариера.

Карлос подписва договор с една от музикалните компании, но след като двете страни имат различия в бъдещите планове, той прекратява взаимоотношенията си с тях. Изпълнителят обича да експериментира и мрази ограниченията, затова и взема участие в създаването на всяка своя песен – от музиката, през текста и дори до аранжимента.

„Просто имам виждане за нещата, което смятам че хората ще харесат, и се старая да стане по моите правила, с което пък късам нервите на хората с които работя, и им благодаря че ме понасят!”, казва през смях той.

От месец май 2013 год., Карлос е вече част от най-голямата музикална компания в България – Пайнер Мюзик. Той дебютира в ефира на Пленат ТВ с песента „Друга порода“, чийто видеоклип бе заснет в Нова Зеландия.

„Моята цел е да намеря своята ниша в музиката, и да си я поддържам, напук на всички трудности в тази сфера. Не съм грандоман, нито максималист. Мисля че съм на прав път, макар и пътят да е доста дълъг! Бог е с мен!”

Карлос продължи с още хитови проекти – „Нека да позная“ и „Не е удобно“, които следват идеите му за разлина музика всеки път. Артистът представя песни в различни стилистики, което само може да е гордост за жанра.

Видеоклипът към „Нека да позная“ успя да събере над 1 200 000 гледания в сайта за видеосподеляне YouTube, където се нареди сред най-гледаните клипове в официалния канал на Планета Пайнер.

През 2014г. Карлос стартира с песента „Срок на годност“, чиято музика е на Станислав Велчев и по аранжимент на Станислав Велчев и Митко Петров. Парчето се приема добре от публиката, затова изпълнителят му дава максимално време да разгърне потенциала си.

За лятото той успя да изненада всички, като поднесе „Дяволски вярно“, в което парче участва с вокали Цветелина Янева. Във видеоклипа пък главна роля изпълняват черната перла Чарити Мбереки и младият фитнес модел Христо Нечев. За първи път Карлос се включва в хореографията на балет FAME.

2014г. завърши повече от успешно за талантливият изпълнител, като той представи парчето „Кофти хора“ с Емилия, което успя да му донесе много нови почитатели. За пролетта на 2015г. Карлос подготвя първото си парче с македонският хитмейкър Йорданчо Василковски – Оцко, а през есента се очаква и модерният прочит на неостаряващият хит на Коста Марков – „Имам само едно сърце“, който ще бъде изпълнен с нов аранжимент от певеца.